SUPPORT OP AFSTAND:
Download Teamviewer
Contact: +32 (0)3 500 09 09
info@gabitasoft.com
KLANTENZONE:
Aanmelden
Top

Cloud

Full service ICT integrator voor uw onderneming

Windows Virtual Desktop

Uw werkomgeving in de cloud, veilig en overal beschikbaar. Geen dure lokale servers die het op elk moment kunnen begeven. Cloud is flexibel en schaalt mee met uw veranderende noden.

Sla uw bedrijfsgegevens veilig op in de Microsoft Azure cloud in plaats van op lokale bureaubladen. U bent niet meer afhankelijk van een fysieke computer, u kan verder werken van op eender welke locatie via diverse apparaten. Zo minimaliseert u de impact als een lokale computer plots niet meer werkt.

Grote server en infrastructuur investeringen zijn overbodig met Windows Virtual Desktop. Het hele systeem wordt voor u beheerd. Met het maandelijkse betaalmodel heeft u geen zorgen over de onderliggende servers en is de software altijd up-to-date.

Als een erkende Microsoft Partner en leverancier staan wij rechtstreeks in voor het beheer en het leveren van deze diensten, zonder tussenpartijen.

Microsoft 365

Breng uw onderneming naar een hoger niveau met Microsoft 365, de leider in cloudgebaseerde productiviteit. Ontdek de voordelen van een geïntegreerd cloudplatform dat toonaangevende productiviteitsapps levert zoals Microsoft Teams, Outlook (e-mail), Word, Excel en PowerPoint samen met intelligente cloudservices en beveiliging.

Transformeer de manier waarop u werkt. Gebruik, deel en werk digitaal samen aan Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden in Microsoft Teams en Sharepoint.

Houd onlinevergaderingen, met enkele of zelfs livegebeurtenissen met maximaal 10.000 personen..

In Microsoft 365 worden uw gegevens waaronder ook e-mails, agenda en teams op al uw apparaten gesynchroniseerd. Inhoud is dus altijd up-to-date, welk apparaat u ook gebruikt.

Gemoedsrust met 99,9% financieel gedekte uptime-garantie. Microsoft 365 biedt u de beste productiviteit in zijn klasse, met geavanceerd beveiligings- en apparaatbeheer om uw bedrijf te beschermen tegen cyberbedreigingen.

Microsoft Teams

Microsoft Teams is een communicatie- en samenwerkingsplatform dat chatmogelijkheden, videoconferentie, bestandsopslag, waaronder gedeelde bestanden, en integratie van applicaties samenbrengt zodat medewerkers efficiënter met elkaar kunnen communiceren en samenwerken.

Alle content, tools, medewerkers en conversaties zijn in de Teams-omgeving te vinden. Omdat Teams zowel in een desktopversie als in een mobiele app beschikbaar is, betekent dit dat u altijd beschikt over de nodige informatie.

Microsoft Teams laat u toe ook externen toe te voegen aan uw teams om zo eenvoudig documenten, gesprekken en informatie te delen. Denk maar aan een samenwerking met een derde partij of het betrekken van een klant in een bepaald project.

De werkomgeving kan sterk gepersonaliseerd worden. Zo kan een gebruiker bijvoorbeeld notificaties en updates van derden als Twitter ontvangen en kunnen er steeds belangrijke websites gepind worden binnen een dashboard.

Microsoft Azure & Amazon AWS

De cloud biedt vele mogelijkheden. Met jaren ervaring in cloudplatformen op linux en windows is Gabitasoft een erkende partner van zowel Microsoft Azure als Amazon AWS. Wij kunnen samen met u op maat uw cloud ontwerpen of kiezen voor kant en klare oplossingen.

Cloud Backup

Beveilig uw lokale data tegen brand, (crypto)virussen, waterschaden, blikseminslag en andere gevaren door deze veilig te bewaren via onze Cloud Backup. Uw bestanden kunnen eenvoudig terug bovengehaald worden met meerdere versies in tijd bewaard.

Cloud Telefonie

Uw eigen telefooncentrale in de cloud via VOIP aan voordelige tarieven. De mogelijkheden zijn uitgebreid en op maat voor zowel kleine als grote ondernemingen.

Of u nu van op één of vele locaties samenwerkt, u bent altijd verbonden.

Webhosting & Domeinnamen

Onze kwalitatieve betaalbare webhosting zorgt ervoor dat uw website goed bereikbaar is. Deze is voorzien van een uitgebreide beheerdersomgeving waardoor u ook zelf eenvoudig aanpassingen kan uitvoeren.

Ook uw domeinnaam kunnen wij voor u beheren, inclusief de bijhorende DNS.

Microsoft Sharepoint

Verbeter de samenhang binnen uw onderneming via een Microsoft Sharepoint intranet en verhoog de werknemersbetrokkenheid met rijke multimedia en communitygesprekken.

SharePoint empowert teamwerk via dynamische en productieve teamsites voor elk projectteam, elke afdeling en elke divisie. Deel bestanden, gegevens, nieuws en bronnen. Pas uw site aan om het werk van uw team te stroomlijnen. Werk probleemloos en veilig samen met teamleden binnen en buiten de organisatie op pc’s, Macs en mobiele apparaten.

Stimuleer efficiëntie binnen de organisatie door gemeenschappelijke bronnen en toepassingen via startsites en portals te delen. Laat van u horen op fraaie communicatiesites. En informeer via persoonlijk, gericht nieuws op het web en in de mobiele SharePoint-apps.

Werk aan een bestand, sla het rechtstreeks op in OneDrive of SharePoint, en de wijzigingen die u aanbrengt worden direct bijgewerkt. Dankzij de volledige integratie met Office kun u op het ene apparaat beginnen met het samenwerken aan een bestand en dit op een ander apparaat afmaken. Bovendien kunt u kiezen uit een verscheidenheid aan functies om aantekeningen te maken, tekst te markeren en opmerkingen toe te voegen.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek over de toekomst van uw onderneming!