SUPPORT OP AFSTAND:
Download Teamviewer
Contact: +32 (0)3 500 09 09
info@gabitasoft.com
KLANTENZONE:
Aanmelden
Top

Infrastructuur

Full service ICT integrator voor uw onderneming

Advies

Wat zijn de vele mogelijkheden? Wat zijn de voor en nadelen? Wat past er bij uw onderneming en aan welk budget? Wij staan u steeds bij met ervaringsdeskundig advies.

Installatie

Wij installeren en configureren uw computers, servers, printers, telefonie, netwerk, firewall, televisies en vele andere apparatuur. Dit met de nodige aandacht voor detail en afwerking.

Support

Voor begeleiding of bij problemen kan u ons telefonisch en via e-mail bereiken. Geen lange wachtrijen of wachttijden. U kan ons steeds snel en eenvoudig bereiken.

Onderhoud

Wij zorgen dat uw systemen zo optimaal mogelijk blijven werken. Wij zorgen voor veiligheidsupdates en  onderhoud van uw systemen. En bespreken zo nodig met u voor vernieuwing.

Zorgeloze ICT voor uw onderneming

Focus op uw onderneming

Wij kunnen voor u van A tot Z uw IT omgeving en toebehoren beheren, zodat u zonder zorgen kan focussen op uw onderneming.

Dagelijks staan we klaar met een team aan ervaren IT-ers met elk hun eigen specialisaties die graag luisteren naar uw noden zodat u en uw medewerkers zo efficiënt mogelijk uw werk kunnen uitvoeren.

Een van onze verschillende specialisaties is o.a. de Dentale sector waarbij we dagelijks instaan voor het beheer van honderden tandartsen en orthodontisten hun gehele IT omgeving.

Vele jaren ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring is Gabitasoft uitgegroeid tot een gevestigde waarde met vele tevreden klanten in diverse sectoren. Iedereen binnen onze onderneming focust zich op eigen expertises en volgt de nieuwste ontwikkelingen binnen de markt op zodat we dagelijks een volledige IT dienstverlening kunnen aanbieden.

Afhankelijk van de sector waarin u actief bent zal u bijgestaan worden door collega’s met uitgebreide ervaring in de software en apparatuur die u gebruikt. Zo zorgen we dat wij steeds van A tot Z uw IT kunnen beheren. Hiervoor werken we rechtstreeks samen met partners in de sector, zoals de leveranciers van medisch apparatuur.

Eén ICT partner voor heel uw onderneming

Voorkom vele leveranciers die moeizaam samenwerken of elkaar zelfs de schuld geven.
Wij zorgen voor een geïntegreerd geheel dat efficiënt samenwerkt met een “can do” mentaliteit.

De zorgen van een interne IT collega die op vakantie is of ziek thuis, niet de juiste kennis heeft
of op pensioen gaat zijn niet meer bestaand. Wij staan altijd voor jullie klaar.

Wij staan voor u klaar

Tijdens onze samenwerking kan u steeds rekenen op een goede begeleiding en ondersteuning. Vanaf het begin zal u worden bijgestaan door collega’s die u stapsgewijs begeleiden bij het maken van uw keuzen en u begeleiden en opleiden in het gebruik van uw IT infrastructuur.

Onze helpdesk is snel telefonisch bereikbaar, zowel voor begeleiding als voor het oplossen van problemen. U kan eveneens bij ons terecht voor opleidingen en workshops. Dit kan gaan van heel eenvoudige onderwerpen tot specifieke specialisaties zoals de AVG privacy wetgeving, digitalisaties, powerBI, ..

Verlies geen gegevens

Het beveiligen van uw netwerk en de persoonsgegevens die u verwerkt is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Als alles goed gaat is dit geheel onzichtbaar, maar daarom niet minder belangrijk Hiervoor houden we rekening met diverse situaties. Zoals het falen van hardware, virussen, hacking, brand, waterschade en menselijke fouten.

De technieken die toegepast worden zijn o.a. antivirus software, firewall, beveiligde verbindingen, monitoring, toegangsbeheer, lokale en cloud backup. Onze collega’s kunnen u eveneens begeleiden hoe u best omgaat met persoonsgegevens  om incidenten te voorkomen en om in orde te zijn met de privacywetgeving.

Een overeenkomst in tevredenheid

Samen met u bekijken we welke Service Level Agreement bij uw onderneming past. Maar meer dan enkel minimale garanties streven we steeds naar een overeenkomst in tevredenheid.

Een goede samenwerking kan nooit geheel contractueel bepaald worden. Daarom vinden we het luisteren naar u en uw medewerkers voor een optimale werkervaring een belangrijk onderdeel van onze missie.

Ook achter de schermen werken we steeds aan proactief problemen op te sporen en te verhelpen via monitorring voordat u ze opmerkt en het grondig onderhouden van uw systemen.

En uiteraard ondersteunen en begeleiden we u en uw medewerkers graag bij vragen, problemen of met uitgebreide workshops voor maximale efficiëntie en eenvoud in gebruik.

Ontdek ook onze cloud!

Uw werkomgeving in de cloud, veilig en overal beschikbaar. Geen dure lokale servers die het op elk moment kunnen begeven. Cloud is flexibel en schaalt mee met uw veranderende noden. Ontdek onze cloud oplossingen.

Telefonie

Uw bedrijfstelefonie geheel op maat voor uw onderneming, van eenvoudig tot geavanceerd. Met vele mogelijkheden zoals een eigen telefooncentrale in de cloud en bellen via VOIP aan voordelige tarieven.

Microsoft Sharepoint

Verbeter de samenhang binnen uw onderneming via een Microsoft Sharepoint intranet en verhoog de werknemersbetrokkenheid met rijke multimedia en communitygesprekken.

Microsoft Teams

Een communicatie- en samenwerkings- platform dat chatmogelijkheden, videoconferentie, gedeelde bestanden, en integratie van applicaties samenbrengt zodat medewerkers efficiënter met elkaar kunnen communiceren en samenwerken.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek over de toekomst van uw onderneming!